Skip to main content

INSTA 800-certificering

Hos Partneren har vi en INSTA 800-certificering, hvilket gør det væsentligt nemmere for dig at være kunde i vores rengøringsfirma. Vi har afdelinger i både Søborg nord for København og Odense, hvilket betyder, at vi kan varetage erhvervsrengøring for virksomheder i et stort geografisk område.

Hvad er en INSTA 800-certificering?

INSTA 800 er en fælles nordisk standard, der bliver anvendt til at fastlægge og bedømme kvaliteten af rengøringen. For at opnå denne standard skal rengøringen godkendes i relation til et forhåndsdefineret kvalitetsniveau.

En INSTA 800-certificering bliver typisk anvendt som målestok for kvaliteten af rengøringen, uanset hvilken metode, hvilke rengøringsmidler eller hvor ofte rengøringen finder sted.

Hvordan kommer vores INSTA 800-certificering dig til gode?

Der er en række fordele for dig som kunde ved, at vi har en INSTA 800-certificering. Her kan blandt andet nævnes:

 • Du tilbydes rengøring ud fra faste standarder, hvilket betyder, at du kan forvente et særligt kvalitetsniveau.
 • Du kan lettere beskrive, hvilken rengøringskvalitet du ønsker i et givent lokale.
 • Du kan få sikkerhed for, at du får leveret den aftalte rengøringskvalitet.

Kontakt os og hør mere om vores kvalitetsstandard

Kunne du tænke dig at høre mere om kvalitetsstandarden af vores rengøring, har du nogle spørgsmål omkring INSTA 800, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på rengøring i din virksomhed, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Med vores INSTA 800-certificering kan du altid være helt tryg ved, at du får udført din rengøring i den ønskede kvalitetsstandard.

 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede. ”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”