Skip to main content
GULVOPGAVER

pleje og vedligeholdelse af alle typer af gulve

Beton, klinker, træ, linoleum eller gulvtæpper? Uanset typen klarer vi opgaven.

Ingen gulve er vedligeholdelsesfrie, hvis du vil bibeholde det flotte look. Hver gulvtype kræver sit, og vi har tilegnet os stor erfaring med pleje og vedligeholdelse af gulve. Vores professionelle gulvfolk kan behandle og rengøre alle gulvtyper og vi kan derfor tilbyde en forsvarlig håndtering af dine gulve.

Fast abonnement eller efter behov
Vi tilbyder gulvbehandling enten i et fast abonnement eller efter behov. Hvis du vil sikre dig at dit gulv står flot året rundt, er et fast abonnement den ideelle løsning.

Vi råder vores kunder til, at lave deres vedligeholdelsesopgaver, som et fast abonnement. Dette er en fordel, da gulvet derved vedligeholdes rettidigt og præcist. Vi tilbyder i den forbindelse en løsning, hvor vi flere gange årligt kommer og plejer gulvet og derved sikrer, at det altid står præsentabelt og ikke bliver nedslidt med tiden.

VI TILBYDER OG HAR ERFARING MED FØLGENDE:

Afrensning af gulv

Universalrengøring er godt til mange ting, men kan være direkte skadeligt for visse gulvtyper. Ligesom småsten og skidt nemt kan skade og ridse dit flotte gulv. Hos Partneren ved vi præcis, hvordan vi skal behandle dit gulv, for at det tager sig flottest ud og holder så lang tid som muligt.

Slibning af gulv

Mange vælger at få lagt nye gulve når det gamle trægulv efter mange års slid, bliver trætte at se på. Dette er ikke altid nødvendigt. En slibning kan få gulvet til at se nyt og flot ud igen. Hos Partneren besidder vi stor erfaring inden for gulvafslibning, og kigger gerne på dit og ser hvad der kan gøres.

Lakering af gulv

Inden du river dine slidte gulve op og lægger nyt, burde du måske overveje en lakering. Ved at lakere dine trægulve, kan du forlænge gulvets levetid med flere år. Der kan arbejdes med lakken på forskellig vis for at fremkalde et anderledes look end det oprindelige. Mange vælger også en slibning inden lakeringen, for at bringe gulvet helt nyt liv.

Oliebehandling af gulv

Oliebehandling af dine trægulve beskytter og sikrer at træets struktur og overflade forbliver smukt og naturligt at se på. Olieringen gør samtidig gulvet nemt og hurtigt at rengøre. Det egner sig derfor perfekt til praktisk hverdagsbrug.

Polishbehandling af gulv

Der er mange fordele ved at polishbehandle dit gulv. Ikke nok med at det giver et flot og glansfuldt look, er der også praktiske fordele ved det. Polish’en fungerer som et beskyttende lag og samtidig bliver gulvet lettere at rengøre.

Rensning af tæppe

Tæpper skal ligesom andre tekstiler, renses og vedligeholdes regelmæssigt for at bevare deres stand og udseende. Du kan forlænge levetiden på dine tæpper gevaldigt ved, at sørge for at holde dem i god stand. Den korrekte behandling af tæpper kræver særlig ekspertise, og vi hos Partneren har stor erfaring inden for dette.
 • Dennis Rosenberg
  CONTRACT AND FINANCIAL MANAGER, CBS

  “Opstarten blev taget super seriøst. Der blev sat tilstrækkelig bemanding ind og ekstra ressourcer. Der var hjælp fra både back office, planlæggere og andre serviceledere, så tingene blev gået godt igennem og leverandørerne I benytter jer af, blev også bragt på banen. Det var meget positivt, at I vælger at bruge alle de særlige kompetencer, der er i jeres netværk. Det gav en tryghed og det gav en fornemmelse af, at det blev taget seriøst samt at leverancen og kvalitet er meget vigtig for jer.”

 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede.”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”