Skip to main content

KONTOR & PRODUKTION

Rengøring på kontorer og i erhvervslokaler er en kerneydelse hos os, og vi har mange års erfaring på området

Kontorrengøring er nødvendigt i enhver virksomhed og der medfølger flere fordele ved, at få et erfarent rengøringsteam til at påtage sig dette ansvar. Partneren foretager kontorrengøring dagligt og har derfor de nødvendige kompetencer der kræves, når vi snakker rengøring af kontorlokaler, i højeste kvalitet.

Godt arbejdsmiljø og sundere indeklima

Rene kontorfaciliteter giver ikke kun glæde og et godt arbejdsmiljø, men bidrager også til et sundere indeklima. Vi ved, hvor man skal komme med kluden, og hvor stor en grundighed det kræver, at holde et kontormiljø rent og pænt. Samtidig er vi yderst serviceminded og bevidste om vores tilstedeværelse, så vi forstyrrer arbejdsgangen mindst muligt, hvis rengøringen foregår i dagstimerne.

Fra et godt arbejdsmiljø, til et bedre miljø

Hos Partneren går vi ind for et renere miljø og tilbyder derfor rengøring med miljøskånende produkter og artikler. Kemikaliefrie artikler bidrager ikke blot til et sundere miljø, men mindsker også risikoen for allergiske reaktioner og derved sygdom blandt dine medarbejdere.

Vi opfylder dine ønsker og behov

Vi hos Partneren udarbejder et tilbud til jeres virksomhed, efter en gennemgang af jeres lokaler, samt en samtale hvor I fortæller hvad I ønsker, at vi skal gøre for netop jeres virksomhed. Vi udarbejder i fællesskab en tjekliste, med de områder i ønsker berørt. Tjeklisten vil blive benyttet hver gang en medarbejder udfører et stykke arbejde for jer, så vi er sikre på at de ønskede opgaver bliver udført, som ønsket.
 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede. ”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”