Skip to main content

KONTOR & PRODUKTION

Rengøring på kontorer, i erhvervslokaler og i produktions faciliteter er en kerneydelse hos os, og vi har mange års erfaring på området

Rengøring er nødvendigt i enhver virksomhed og der medfølger flere fordele ved, at få et erfarent rengøringsteam til at påtage sig dette ansvar. Partneren har ikke kun de nødvendige kompetencer der kræves når vi snakker rengøring af kontor- og produktionslokaler, vi er også ambitiøse og gør os umage for at være 2 skridt foran, sådan så I kan være trygge og koncentrere jer om jeres kerneydelse.

Vi lægger stor vægt på tæt samarbejde og god kommunikation, så vi altid er nemme at få fat på og kan agere hurtigt.

Godt arbejdsmiljø og sundt indeklima

Rene og pæne kontorfaciliteter giver et godt arbejdsmiljø og et sundt indeklima og skaber de bedste forudsætninger for tilfredse og produktive medarbejdere. Vi skræddersyr vores løsninger så de passer til jeres behov og kan rådgive omkring bæredygtige løsninger og klimapåvirkning, og så er vi ikke bange for at udforske ny teknologi og nye metoder for at kunne levere en service af højeste kvalitet.

Svanemærket rengøringsservice

Hos Partneren spiller bæredygtighed og miljøhensyn en gennemgående rolle, derfor er vores rengøringsservice certificeret efter Nordens officielle miljømærke Svanemærket. Derved er du som kunde hos os garanteret at vores serviceydelser lever op til Svanemærkets skrappe krav til kemi-, plast- og brændstofforbrug, samt at vi overholder en række etiske og sociale krav. 

En nærværende samarbejdspartner

En af vores kerneværdier er at være nærværende. Vores ledelse er aldrig langt fra telefonen og alle kunder får tilknyttet en fast serviceleder, der sikrer at alt kører efter planen og at ændringer kan implementeres ubesværet. Med andre ord vi er altid nemme at få fat på og kan reagere hurtigt på kundehenvendelser og rette fejl – skulle de opstå.

DET SIGER VORES KUNDER:

“Vi valgte i forbindelse med indflytningen til vores nye domicil i Carlsberg Byen at indgå aftale med Partneren f.s.v.a. rengøring og handyman service. I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner. Således erfarede vi allerede i udbudsprocessen, at Partneren godt turde udfordre os på de ønskede løsninger, hvilket vi i dag er taknemmelige for, da det har bidraget til et bedre resultat end forvente.”

CAMILLA HARDER ANDERSEN
Head of Facility, Visma House  

 • Dennis Rosenberg
  CONTRACT AND FINANCIAL MANAGER, CBS

  “Opstarten blev taget super seriøst. Der blev sat tilstrækkelig bemanding ind og ekstra ressourcer. Der var hjælp fra både back office, planlæggere og andre serviceledere, så tingene blev gået godt igennem og leverandørerne I benytter jer af, blev også bragt på banen. Det var meget positivt, at I vælger at bruge alle de særlige kompetencer, der er i jeres netværk. Det gav en tryghed og det gav en fornemmelse af, at det blev taget seriøst samt at leverancen og kvalitet er meget vigtig for jer.”

 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede.”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”