Skip to main content
VORES KERNEYDELSE – SVANEMÆRKET ERHVERVSRENGØRING

Din nærværende samarbejdspartner indenfor erhvervsrengøring

Svanemærket erhvervsrengøring er vores kerneydelse og vi har mange års erfaring inden for området. Uanset hvilken branche, så er vi klar til at rådgive om, hvordan din arbejdsplads kan holdes ren, sund og sikker på en fordelagtig og bæredygtig vis. Vi tilbyder rengøring til erhverv i hele landet, både i aften- og dagtimerne alt afhængigt af dine individuelle ønsker og behov.

En af vores kerneværdier er at være en nærværende serviceleverandør, og vi ser det som fundamentet for samarbejdet mellem os og vores kunder. Vi brænder for det vi laver hver dag, og sætter derfor en ære i at levere en høj kvalitet og service. Det er vigtigt for os, at vi i hverdagen giver os tid til at lytte til kundernes og medarbejdernes behov. Derfor vil vi ikke kun agere eller betragtes som en leverandør men som en samarbejdspartner.

SERVICENORMEN

Vi har ordnede forhold

Som medlem af DI og SBA indgår vi i Servicenormen og er godkendt under den. Servicenormen er servicebranchens kvalitetsstempling for, at man som virksomhed har ordnede forhold. Det vil sige at vi har forpligtet os til at overholde en række etiske og praktiske krav, som er din garanti for, at tingene bliver gjort ordentligt.

CO2e-BEREGNER

Databaseret klimabevidst rengøring

Er du interesseret i hvordan I kan træffe grønnere valg når det gælder jeres rengøringsløsning uden at gå på kompromi med kvaliteten? Arbejder I på at reducere jeres samlede CO2e-udledning? Med vores unikke CO2e-beregner kan vi understøtte jeres grønne firmapoltik og levere databaseret klimabevidste rengøringsløsninger.

FORBRUGSARTIKLER

Salg og opfyldning af forbrugsartikler

Det er irriterende at løbe tør for håndsæbe, køkkenrulle, toiletpapir og andre forbrugsartikler, som vi bruger hver dag. Vi kan stå for indkøb og levering, opsætning, observation af beholdning , samt sparring omkring valget af de rigtige produkter, til virksomhedens behov.

Lad os guide dig…

TIL NEM MPLEMENTERING AF AFFALDSSTATIONER

Partneren tilbyder rådgivning og salg af affaldsløsninger, så I overholder Affaldsbekendgørelse.

Vi har lavet en interaktiv guide, der i 5 trin gør dig klogere på hvordan affaldsstationer kan se ud og implementeres hos jer.

Kontakt Catja Winther på telefon 3535 3580 eller via email cw@partneren.dk for at få tilsendt guiden.

 • Dennis Rosenberg
  CONTRACT AND FINANCIAL MANAGER, CBS

  “Opstarten blev taget super seriøst. Der blev sat tilstrækkelig bemanding ind og ekstra ressourcer. Der var hjælp fra både back office, planlæggere og andre serviceledere, så tingene blev gået godt igennem og leverandørerne I benytter jer af, blev også bragt på banen. Det var meget positivt, at I vælger at bruge alle de særlige kompetencer, der er i jeres netværk. Det gav en tryghed og det gav en fornemmelse af, at det blev taget seriøst samt at leverancen og kvalitet er meget vigtig for jer.”

 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede.”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”