Skip to main content

SUNDHED & PLEJE

Vi er et af de få rengøringsselskaber i Danmark der er certificeret efter INSTA 800

Vi har stor erfaring med INSTA 800 standarden, inden for forskellige brancher og bygninger. Om det er kontor eller hospital, så er de grundlæggende principper de samme, men kvalitetsprofilerne individuelle.

Det kræver målrettet og systematisk rengøring at fjerne risiko for spredning af infektioner, hvilket er af vital betydning i sundhedssektoren. Vi følger retningslinjerne for infektionsforebyggende rengøring, som er beskrevet i standarden:

– DS/INSTA 800 Rengøringskvalitet
– DS 2451-10: Styring af infektionshygiejne i sundhedssektoren

Standarderne systematiserer rengøringen og giver effektive redskaber til at tilrettelægge, udføre og kontrollere ydelsen. Rent praktisk foregår det blandt andet ved at opdele lokaler efter hygiejneniveauer, så indsatsen optimeres, og man fjerner risikofaktorer som spild og forurening, støv, pletter, affald og løst snavs. Som virksomhedscertificeret, betyder det at alle vores processer i henhold til DS/INSTA 800 årligt gennemgås af en auditør, og medarbejdere i drift, ledelse og administration auditeres i standarden. Udover certificering på virksomhedsniveau, sørger vi også altid for at have et udvalg af medarbejdere personcertficerede på øverste vidensniveau, nemlig vidensniveau 3 og 4. Da den nye 2018 standard kom ud, blev vi som de første auditeret og certificeret i den, og bestod med topkarakter.

Vi er således godt rustet til at gøre rent på klinikker, lægehuse og hospitaler. Vi kan også stå for akkrediteringen af virksomheder.

DET SIGER VORES KUNDER:

”Det kan være svært at finde et rengøringsselskab, man har tillid til, og som rent faktisk lever op til det, de siger, de kan. Da vi skiftede til Partneren kunne jeg mærke en tillid allerede ved det første møde og de har helt sikkert levet op til mine forventninger.”

JETTE POST
Kantineleder Lactosan A/S

 • Dennis Rosenberg
  CONTRACT AND FINANCIAL MANAGER, CBS

  “Opstarten blev taget super seriøst. Der blev sat tilstrækkelig bemanding ind og ekstra ressourcer. Der var hjælp fra både back office, planlæggere og andre serviceledere, så tingene blev gået godt igennem og leverandørerne I benytter jer af, blev også bragt på banen. Det var meget positivt, at I vælger at bruge alle de særlige kompetencer, der er i jeres netværk. Det gav en tryghed og det gav en fornemmelse af, at det blev taget seriøst samt at leverancen og kvalitet er meget vigtig for jer.”

 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede.”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”