VINDUESPOLERING

Vinduespolering udføres med samme høje kvalitet hver gang

Kunne du tænke dig en fast aftale om vinduespolering i din virksomhed, så er du kommet til det helt rette rengøringsfirma. Hos Partneren tilbyder vi vinduespudsning til mange forskellige former for erhverv, og med vores centrale afdelinger henholdsvis nord for København og i Odense dækker vi et bredt geografisk område.

Vi pudser vinduer i alle højder, og vi sørger for både stiger, lifte og rappelle-udstyr i det omfang, det er nødvendigt. Det kan for eksempel være i forbindelse med vinduespolering af ovenlysvinduer.

Hvad koster vinduespudsning?

Vores priser afhænger af flere forskellige faktorer som for eksempel:

 • Hvor mange vinduer vi skal pudse
 • Hvor let adgang der er til vinduerne
 • Om vi både skal pudse dem indvendigt og udvendigt
 • Hvor ofte vi skal sende en vinduespudser forbi din virksomhed

Afhængigt af dine vinduer, beliggenheden og dine ønsker til vinduespolering kan vi komme med en anbefaling til, hvor ofte du bør få pudset vinduerne både udvendigt og indvendigt.

Vi sikrer effektive rutiner og gode resultater ved altid at sende de samme personer ud for at løse opgaven, så kvaliteten af din vinduespudsning altid forbliver høj og ensartet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på vinduespolering

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på din vinduespolering. Du er også velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kvalitetsstandard eller lignende.

 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede. ”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”