--->

KONTOR- &
PRODUKTIONSRENGØRING

Rene og pæne kontorfaciliteter giver et godt arbejdsmiljø og et sundt indeklima. Vores
medarbejdere har solid erfaring med kontor- og produktionsrengøring både hos små
og store virksomheder.

+ Læs mere

detail & institution

Rene og pæne kontorfaciliteter giver et godt arbejdsmiljø og et sundt indeklima. Vores
medarbejdere har solid erfaring med kontor- og produktionsrengøring både hos små
og store virksomheder.

+ Læs mere

Sundhed & pleje

Som det eneste rengøringsselskab i Danmark er vi certificeret efter DS/INSTA800:2018.
Vi har stor erfaring med INSTA800 standarden, inden for forskellige brancher og
bygninger.

+ Læs mere

Uddannelses
institutioner

Mange mennesker færdes hver dag på skoler og institutioner,
derfor skal kvaliteten være høj og servicemedarbejdere fleksible.

+ Læs mere

Hoteller

Vi har flere års erfaring med rengøring inden for både hoteller og konferencer
og kan levere den høje standard, som får jeres lokaler til at fremstå
professionelle og indbydende.

+ Læs mere

VINDUESPOLERING

Vi har en hel afdeling med faglærte vinduespudsere, der har mange års erfaring i bagagen.
Vi pudser vinduer i alle højder og sørger for stiger, lifte og rapelle-udstyr i nødvendigt
omfang – eksempelvis til ovenlysvinduer.

+ Læs mere

OPVASK

Vi har et stærkt team af professionelle og effektive opvaskere, som sørger for,
at service, glas og bestik er rengjort. De giver en hånd med, hvor der er
behov for det, og kan også udføre løbende rengøring af lager, køkken og personalefaciliteter.

+ Læs mere

HÅNDVÆRKER-
RENGØRING

Hvis du har haft håndværkere i virksomheden, så kræver det som regel
en ekstra rengøring at fjerne sporene fra renoveringer og byggeprojekter.

+ Læs mere

GULVOPGAVER

Vi tilbyder gulvbehandling enten i et fast abonnement eller efter behov.
Vedligeholdelsesopgaver i fast abonnement har dog den fordel, at gulvet
vedligeholdes rettidigt og præcist.

+ Læs mere

Måtte & vaskeservice

Vi tilbyder vaskeservice, hvor vi sørger for at vaske klude, viskestykker,
håndklæder fra toiletter, køkken og lignende.

+ Læs mere

IT-
Rens

Det er vigtigt at holde en god hygiejne på arbejdspladsen, og det kan man gøre,
bl.a. ved at aftørre og desinficere de kritiske områder med hyppig håndkontakt.
På den måde kan man bryde eventuelle smitteveje

+ Læs mere

Forbrugsartikler

Det er irriterende at løbe tør for håndsæbe, køkkenrulle, toiletpapir og de andre
forbrugsartikler, vi bruger hver dag. Vi kan stå for indkøb og levering, opsætning,
observation af beholdning og sparring om valget af de rigtige produkter til
virksomhedens behov. Så løber I aldrig tør og behøver ikke at bruge tid på det.

+ Læs mere

Specialopgaver

Vores medarbejdere er specielt uddannede til at håndtere kemi og desinfektionsmidler,
som anvendes inden for rengøring af fødevarevirksomheder. Alle på teamet har et
kursus i hygiejne. Ligeledes er vores medarbejdere meget kompetente til udførelse af
arbejdet med lavtryksanlæg, større gulvvaskemaskiner, vandstøvsugere og andet
udstyr til eksempelvis foodservice-rengøring.

+ Læs mere

Vi gør os umage for at passe på miljøet

Partneren har en grøn politik og bygger indsatsen på dansk lovgivning om miljø og arbejdsmiljø, EU-standarder, FN’s verdensmål og ikke mindst bæredygtighed.

EN GRØN INDKØBSPOLITIK
Vi har en grøn indkøbspolitik, hvor miljø altid er en væsentlig faktor med hensyn til valg af produkter og redskaber, og vi har løbende dialog med vores leverandører. Partneren samarbejder med anerkendte og professionelle produktleverandører og anvender udelukkende produkter, der er parfumefri og tager størst muligt hensyn til miljøet.

BÆREDYGTIGHED
Hos Partneren er bæredygtighed en naturlig del af alle overvejelser og processer. Udover at tage hensyn til miljøet, tænke i cirkulær økonomi og begrænse vores klimaaftryk, ser vi også rengøring som et grundvilkår for at sikre sundheden og den gode trivsel på arbejdspladsen. Vi tager ansvar og vil være med til at udvikle branchen i mere bæredygtig retning.

SPAR PÅ RENGØRINGSMIDLERNE
Det kræver rengøringsmidler at gøre grundigt rent, men ofte kan man begrænse forbruget, hvis man tænker sig om. Hos alle kunder har vi placeret en mappe, som er godkendt af Arbejdstilsynet, med brugsanvisninger, sikkerhedsanbefalinger og sikkerhedsdatablade, som er tilgængelige for medarbejderne. Alle medarbejdere følger retningslinjerne for at bruge færre midler og bruge dem korrekt.

ARBEJDSMILJØUDVALG
Partnerens arbejdsmiljøudvalg deltager ved indkøb og valg af rengøringsredskaber, maskiner og rengøringsmidler samt kontrollerer rengøringsarbejdet hos kunderne. Derudover er vores medarbejdere medbestemmende i henhold til indkøb og valg af ovenstående. Udvalget skal rådgive og vejlede i bedre arbejdstilrettelægning og komme med forslag til mindre miljøbelastende metoder.

NYHED:

PARTNEREN INDGÅR I ET SAMARBEJDE MED FIRE ANDRE PROFESSIONELLE RENGØRINGSFIRMAER OM AT TESTE BRUGEN AF PROBIOTIKA I MILJØVENLIG RENGØRING SOM SVAR PÅ COVID-19

Novozymes, som står bag det nye probiotiske rengøringsprodukt, har indgået partnerskab med Partneren A/S samt 4 andre rengøringsfirmaer, med støtte fra Gladsaxe Kommunes lokale erhvervsservice, for at teste en løsning på en post COVID-19-problematik: det øgede behov for grundig rengøring.

Hyppigere rengøring og anvendelse af flere kemiske produkter kan være skadeligt for miljøet og rengøringspersonalet. Derudover har den hyppige rengøring en negativ påvirkning af indendørs mikobiomet, da forskning har vist, at miljøer der er for rene, kan svække kroppens immunsystem og øge forekomsten af astma og allergi.

Innovation giver mulighed for at teste nye produktkoncepter
Novozymes har indgået et lokalt partnerskab med Gladsaxes bæredygtige hygiejne hub for at teste det probiotiske rengøringsprodukt Microvia ™ Pro, som er udviklet af Novozymes.

Katrine Munch-Hansen, Business Director for Household Care i Europa, glæder sig over muligheden for i samspil med den professionelle rengøringsbranche at sætte fokus på mere miljøvenlig rengøring; ”Samarbejde med disse partnere om innovative rengøringsløsninger er et vigtigt skridt på vejen mod grønnere rengøring med mikroorganismer, der giver tryghed hos forbrugeren. Dertil, giver det direkte samarbejde med forbrugeren os en bedre indsigt i markedet og behovet, hvilket giver os en bedre mulighed for at skabe effektive løsninger.

Formålet med testen er at identificere ændringer i gulvmikrobiomet ved hjælp af DNA-sekventering før og efter rengøring med det probiotiske blend. Dette gør det muligt for Novozymes at evaluere effekten af probiotiske gulvrensere som et bæredygtigt alternativ til traditionelle alternativer i kontorer og kantineområder.

”Novozymes ser et stort potentiale i at bruge mikrober til at give langtidsholdbare rengøringseffekter. Ved at kombinere fem harmløse Bacillus-arter med forskellige egenskaber har vi skabt et unikt mikrobielt blend, der kan understøtte eksisterende rengøringsløsninger ved at nedbryde mikroskopisk snavs og skabe gavnlige skift i indendørs mikrobiomet. Vi glæder os til at se resultaterne”, siger Marta Kinnunen-Grubb (Industry Teknologi Specialist) fra Novozymes.

Bredt innovativt partnerskab
Opfordringen til samarbejdet tiltrak os samt flere andre store rengøringsfirmaer, der var interesserede i at prøve den nye løsning. Partneren samt 4 andre virksomheder i Gladsaxe Kommune vil for en tid udskifte deres nuværende rengøringsmidler med den nye probiotiske løsning, bestående af en 100% biologisk nedbrydelig støvbinder tilsat Novozymes’ probiotiske Microvia ™ Pro produkt. Testen starter den 3. maj 2021 og finder sted over en periode på seks uger i fem hovedkvarterer i Gladsaxe Kommune.

Gladsaxe har mange store virksomheder indenfor rengøring og hygiejne. Vi samlede dem i en åben dialog om fremtidens bæredygtige rengøring, som et led i kommunens strategi for en grøn genstart efter COVID-19, og det er med stor glæde, at parterne er gået sammen om at teste Novozymes produkt”, siger Freja Ludvigsen, Gladsaxes erhvervsudviklingschef, som står bag partnerskabet.

Partnerens direktør Catja Winther ser ligeledes med positive øjne på det fællesskab, som er indgået parterne imellem og udtaler:

”Partneren er gået ind i Gladsaxe Kommunes innovationspartnerskab fordi, at når vi tænker bæredygtigt handler det ikke kun om vores strategi og målbare målsætninger, men også om at kunne tænke innovativt. Det essentielle i at være innovativ og til tider first mover på et område, kræver ofte vidensdeling og partnerskaber på tværs af brancher, indenfor ens egen branche samt mellem det private og offentlige. Vores filosofi er, at hvis vi alle skal blive mere bæredygtige i vores hverdag, i vores tilgang samt bevidsthed, ligger succesen i fællesskabet – ikke i hvem der kommer først i mål”.

OM PARTNERSKABET
I slutningen af 2020 inviterede HelloScience (en platform for innovation med fokus på samarbejde; grundlagt af Novozymes), rengøringsvirksomheder og startups til et Livelab event. Formål var at gentænke nuværende rengøringsvaner og midler for at skabe fremtidens løsninger.

CSR OG ARBEJDSMILJØ

Medarbejderne er den vigtigste ressource i virksomheden. Derfor passer vi godt på dem, og prioriterer arbejdsmiljøet, arbejdsforholdene og ikke mindst kvalifikationer og uddannelse højt.

Mangfoldighed
Vi er en rummelig arbejdsplads med plads til mangfoldighed. Vores mere end 300 medarbejdere kommer fra forskellige kulturelle baggrunde fra de fleste verdenshjørner. Det er vi stolte af og mangfoldigheden er med til, at gøre os i stand til at løse vidt forskellige opgaver, for vidt forskellige kunder.

Overenskomst
Partneren har indgået overenskomst med DI/SBA og 3F. Det har vi gjort for at modvirke løndumpning og lønsnyd og ikke mindst sikre arbejdsforholdene for alle vores servicemedarbejdere.

Arbejdsmiljø
Det er vigtigt, at alle vores medarbejdere kan have et godt og langt arbejdsliv uden unødigt slid, ulykker og erhvervsbetingede lidelse. Vi bruger derfor de rengøringssystemer, maskiner, arbejdsmetoder og rengøringsmidler, der giver det bedste resultat men samtidig skåner miljøet og medarbejderne mest muligt. Vi tror på, at forebyggelse og strategisk planlægning af arbejdet giver et langt og sundt arbejdsliv.

Vi arbejder ud fra følgende grundprincipper:
VI MÅLER TILFREDSHEDEN BLANDT VORES MEDARBEJDERE

Vi ved, at kernen til god kvalitet er kompetente og tilfredse medarbejdere. Vi gør derfor meget ud af at uddanne samt sikre at vores medarbejdere er tilfredse og gode ambassadører. Til dette anvender vi NPS (Net Promoter Score) – det samme system, som vi anvender til at måle kundetilfredsheden. Ved hjælp af en eNPS stiller vi vores medarbejdere det ene enkle spørgsmål, i hvilken grad man vil anbefale Partneren som arbejdsplads til andre på en skala fra 1-10. Vi er meget stolte af at have en høj eNPS score. Det indikerer at vi har et velfungerende og sundt arbejdsmiljø, samt at der er stor tilfredshed blandt vores servicemedarbejdere. Det er meget vigtigt for os at opretholde, derfor udfører vi løbende tilfredshedsmålinger blandt vores medarbejdere.