Skip to main content

Vores mere end 300 medarbejdere skaber hver dag rene, sunde og sikre arbejdsmiljøer hos vores kunder

JOB HOS PARTNEREN

BLIV EN DEL AF VORES TEAM

Partnerens væsentligste aktiv er vores dygtige og engagerede medarbejdere. Størstedelen har vi haft fornøjelsen af i mange år, og vi arbejder hver dag for, at vores medarbejdere er motiverede og glade for at være hos os.

Bliv en del af vores team

Partneren er altid på udkig efter stabile og dygtige medarbejdere. Vi vil mangfoldigheden, her hos os er der plads til alle. Vi ansætter en bred gruppe af medarbejdere, både servicemedarbejdere, ledere og specialister. Du er meget velkommen til at indsende din ansøgning ved at bruge jobformularen nedenfor. Bemærk venligst, at vi kun kontakter dig i tilfælde af at vi har en ledig stilling, der matcher din profil.

Uddannelse

Partneren tilbyder alle nyansatte grundig oplæring og instruktion. Da erhvervsrengøring er en branche i konstant udvikling, vil du løbende blive uddannet i brug af maskiner, rengøringskemi, arbejdsmetoder, ergonomi mm. Får du specielopgaver, sørger vi naturligvis også for, at du bliver klædt godt på til at løse dem.

Læs mere om vores arbejdsmiljø her

Overenskomst

Partneren er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) og har dermed tiltrådt overenskomst med DI/SBA og 3F. Som servicemedarbejder hos Partneren er du derfor dækket af overenskomsten. Det betyder bl.a., at lønnen er fastsat ud fra den gældende overenskomst og at alle får del i en arbejdsgiverbetalt sundhedsordning samt mulighed for at benytte en seniorordning.


LEDIGE STILLINGER

Vi søger lige nu:

Rengøringsassistenter, både fuldtid, deltid og ferieafløsere.

Crew til events aften/weekender.

Brug jobformularen forneden, hvis du er kvalitetsbevidst og servicemindet og har lyst til at blive en del af vores engageret team, hvor vi passer på hinanden og alle er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Du kan også se eventuelle jobopslag på Jobindex her >

CREW TIL EVENTS SØGES

Til vores kunde i event og koncert branchen i København søger vi crew personale.

Et fantastisk studiejob, hvor du kan have medindflydelse på dine arbejdstider. Dine opgaver vil bl.a. bestå af at soignere toiletter, fjerne affald og være på kald til spild under koncerter/events. 

Send en ansøgning til job@partneren.dk

JOBFORMULAR

Vi er jævnligt på udkig efter stabile og dygtige medarbejdere. Du er meget velkommen til at indsende en uopfordret ansøgning ved at bruge følgende jobformular. Bemærk venligst, at vi kun kontakter dig i tilfælde af at vi har en ledig stilling, der matcher din profil. Din ansøgning gemmes i 6 måneder, hvorefter den slettes.

Alle felter markeret med * skal udfyldes

Click here for the application form in English >

    Taler du dansk?*

    Taler du engelsk?*

    Har du tilladelse til at arbejde i Danmark?*

    Mulig startdato*