Skip to main content
Globalt og ambitiøst erhvervsfællesskab og certificering

Partneren er en certificeret
B Corporation

Som B Corp forpligter vi os til at bruge vores forretning til at skabe positiv forandring i verden indenfor social- og miljømæssig bæredygtighed.

Hvad er B Corp

Som B Corp i servicebranchen regnes vi blandt virksomheder, der fremmer en global bevægelse for en inklusiv, retfærdig og regenerativ økonomi. Vi tror på at prioritere langsigtet værdi over kortsigtede gevinster som en del af vores samfundsansvar.

For at blive en certificeret B Corp skal man:

 • score mindst 80 point inden for B Labs høje standarder for social- og miljømæssig bæredygtighed
 • påtage sig juridiske forpligtelser og hensyn overfor interessenter i virksomhedens vedtægter
 • udvise ansvarlighed og gennemsigtighed ved at offentliggøre virksomhedens præstation på en offentlig B Corp-profil

Transparens skaber tillid.
Vores B Impact Report er tilgængelig på B Lab’s Global Site. Her kan du også læse meget mere om B Corp certificeringen

Hvad betyder det for dig

 • Du kan føle dig tryg med os som samarbejdspartner, da certificeringen er en tredjepartsstandard, som gælder for hele virksomheden på tværs af services og indsatsområder
 • Du kan vide dig sikker på, at vi træffer beslutninger ud fra hensyn og værdier, som er langsigtede og afbalancerede, hvilket er med til at skabe en god arbejdsplads for alle vores medarbejdere
 • Du kan regne med, at vi gør os umage og har en holdning til tingene, hvilket kan understøtte jeres arbejde, så vi i samarbejde kan sikre gennemsigtighed og ansvarlighed

Antal af virksomheder der er B Corps er hastigt stigende i verden, ikke mindst i Danmark. Tallene stiger uge for uge.

Partneren er blandt de første 100 virksomheder der er blevet B Corp certificeret i Danmark – vi håber andre rengøringsselskaber snart følger.

Følgende er data fra vores certificeringstidpunkt, april 2024:

8475

B Corps i verden fra 97 lande

121

B Corps i norden

95

B Corps i Danmark
Virksomheder skal turde have en holdning til tingene og vores interessenter skal kunne mærke vores engagement, så med denne certificering slår vi endnu én gang fast, at vi er en ansvarsfuld og ordentlig samarbejdspartner. Vores certificering er ikke et udtryk for, at vi er kommet i mål med bæredygtighed, men at vi som virksomhed tager vores ansvar alvorligt ved at være en drivkraft for den bæredygtige udvikling.

Catja Winther, Adm. direktør

Hvorfor har vi valgt at blive en certificeret B Corp

 • Vi ønsker at medvirke til at drive et erhvervsfællesskab baseret på stærke bæredygtighedsværdier
 • B Corp-certificeringen er holistisk og ikke udelukkende fokuseret på et enkelt bæredygtighedsområde
 • Processen og vedligeholdelsen er streng og kræver involvering på tværs af afdelinger i virksomheden
Som B Corp opfylder vi høje standarder for social og miljømæssig påvirkning
Som B Corp forpligter vi os til at være ansvarlige, gennemsigtige og til løbende forbedringer
Som B Corp er vi en del af en global bevægelse for et inkluderende, retfærdigt og regenerativt økonomisk system
 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede. ”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”