Skip to main content
Rengøring efter nordisk standard

Svanemærket erhvervsrengøring

Svanemærket er den bedst kendte, mest troværdige og officielle nordiske miljømærke. Den indeholder strenge krav til kemi-, plast- og brændstofforbrug, samt at man overholder etiske og sociale krav, som alle bliver auditeret årligt.

Hvad er en Svanemærket rengøringsservice?

En Svanemærket rengøringsservice:
• bruger en høj andel af miljømærkede rengøringsmidler
• minimerer forbruget af unødvendige kemikalier
• minimerer miljøpåvirkningen fra transport
• har medarbejdere, som er oplært inden for både miljø- og
rengøringsmetoder
• har et kvalitetssystem, der sikrer høj rengøringskvalitet

Gennemsigtig værdikæde

Vi registrerer og forbedrer løbende vores forbrug bl.a. hvad angår kemi og samarbejde med leverandører (bl.a. et Svanemærke-certificeret vaskeri), udskiftning af bilflåde til el når infrastrukturen er til det og nudging ifm. plastikposer og affaldshåndtering

Sparringspartner

Vi foretager intern undervisning i bæredygtighed, så vores serviceledere er klædt på til at tage snakken med jer. Vi kan levere data, samt rådgive ift. intern formidling.

Brancheleder

Vi undersøger altid nye trends og teknologi inden for cirkularitet, så vi kan forbedre metoder og materialer i en miljørigtig retning, og vi afprøver gerne veldokumenterede, Svanemærket-godkendte alternativer i samarbejde med jer.

“Det er vigtigt for os, at vi klæder vores drift på til at håndtere nutidens udfordringer, og Partneren kan gøre en forskel både hvad angår valg af rengøringsmidler, materialeforbrug herunder plastik og til transport, men også gennem de rette metoder, oplæring og principper. Vores Svanemærke-certificering synliggør alt det, vi gør og øger vores kunders tillid.”

John Heegaard, Drifts- og kundedirektør hos Partneren

93%

af dem, der kender mærket, har tillid til Svanemærket

>25

virksomheder tilbyder Svanemærket rengøringsservice i Danmark

96%

af det kemi Partneren anvender i vores standard sortiment er Svanemærket

Svanemærket – et anerkendt miljømærke

Det nordiske Svanemærke er sammen med EU-Blomsten de to eneste officielt anerkendte miljømærker i Danmark. Når en service er mærket med Svanemærket er det en garanti for, at det opfylder skrappe miljøkrav, tager hensyn til den menneskelige sundhed og er af høj kvalitet. 

Bag Svanemærket står Miljømærkning Danmark. Det er dem der behandler ansøgninger fra danske virksomheder, der ønsker at blive Svanemærket certificeret. Miljømærkning Danmark er også med til at opstille kriterier, som en miljømærket service skal leve op til, samt overvåger og foretager stikprøvekontrol hos de virksomheder der er Svanemærket.

Kravene til Svanemærket revideres løbende for at sikre, at certificeringen repræsenterer overlæggeren på området og sætter standarder, der er højere end den almindelige lovgivning.

 • Ulrik Kreutzfeld
  OPERATIONS MANAGER, ROYAL ARENA

  “Det kræver sin sag at gøre rent efter 16.000 mennesker og sikre, at arenaen er klar til næste aften. Det er et helt andet game end normal virksomhedsrengøring, og det kræver en helt særlig omstillingsparathed, som Partneren har udvist.”

  ”De er passionerede og vil Arenaen ligeså meget, som vi selv vil – det er ikke blot et stykke arbejde, der skal overstås.”

 • Camilla Harder Andersen
  HEAD OF FACILITY, VISMA

  “I et stort nybyggeri som dette, hvor opgaven er ny for alle, har det været særligt trygt for os at have Partneren med – ikke blot som leverandør, men også som sparringspartner.”

  “Vi er i dag særdeles tilfredse med den faglighed og entusiasme, hvorpå både opgaver og udfordringer løses – hele vejen rundt.”

 • Anette Perk
  INTERN SERVICECHEF, PENSIONDANMARK

  “Det er yderst vigtigt for os, at personaleforholdene er i højsædet. Først og fremmest er lønforholdene og dermed overenskomst en selvfølge, men lige såvel at man prioriterer sine medarbejdere, ved at uddanne dem og vise omsorg. Partneren formår at fokusere på deres medarbejderes læring og velvære.”

  “De er en samarbejdspartner fremfor en leverandør, hvilket har stor betydning for os. De har en størrelse der gør, at de kan agere professionelle, men samtidig nærværende – og det er vi glade for.”

 • Bjørn Lawaetz
  BYGNINGSCHEF, TEC

  “Det er først og fremmest dialogen, som vi er særligt glade for ved samarbejdet. Partneren er både engagerede og meget løsningsorienterede. ”

  “Da vi skulle nedlukke i forbindelse med Covid-19, var Partneren meget proaktive. Vi blev vi enige om at omfordele ressourcerne. Det udmøntede sig i en liste, som vi udarbejdede sammen. Da listen var ved at være udtømt, kontaktede Catja mig og bød ind med nye løsningsforslag. Det var enormt tillidsvækkende, at hun tog teten.”

 • Morten Topp
  TEKNISK CHEF, K.B. HALLEN

  “Fra dag et, gik I ind og tog det ansvar der skulle til og I var også vores rådgiver i hele opstartsforløbet.”

  “De ord, jeg synes beskriver Partneren, er grundighed, pligtopfyldende og nære relationer. Kvaliteten i jeres arbejde fejler intet.”

 • Jonna Jepsen
  KANTINELEDER, NATURE ENERGY

  “Vi er meget tilfredse med Partneren– det fungerer bare.”

  “I det daglige kan der sagtens dukke uforudsete ting op, hvor vi pludselig får brug for noget ekstra hjælp. Vi har fx bygget en del om, som har givet snavs rundt omkring i virksomheden, eller vi kan få brug for at finde nogle borde frem fra lageret, som trænger til en aftørring. Jeg ringer til vores driftsleder hos Partneren, og så bliver det bare ordnet. De stiller med folkene med det samme.”

 • Tonny Lauridsen
  HR- OG SERVICECHEF, SERVICEFORBUNDET

  “Det er en kæmpe stor fordel og lettelse for os at have fået Partneren som rengøringspartner. De har taget al administration fra mine skuldre og til dels også ansvaret, eftersom jeg har tillid til, at de løser opgaven tilfredsstillende – der er styr på det, og det kører bare.”

  “Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top.”