Skip to main content

Miljømærket rengøring for at passe på hinanden

Hos Partneren betyder bæredygtighed, at vi arbejder for en udvikling, hvor vi ikke påvirker omverden negativt. For at understøtte alle de indsatser vi har iværksat på dette område, har vi valg at blive Svanemærket-certificeret. Og det er nu med glæde at vi kan sige at Partnerens rengøringsservice er Svanemærket og lever op til det anerkendte nordiske miljømærkes strenge krav. 

“Vi har længe levet op til Svanemærkets krav og manglede at få bekræftet vores indsatser, og det er nu med glæde, at vi kan levere denne tryghed og forsikring til alle vores nuværende og fremtidige kunder. Svanemærket styrker vores konkurrenceevne, men også vores bæredygtighedsarbejde, og vi har valgt at blive Svanemærket-certificeret for at understrege vores bæredygtige strategi og agenda.
 Catja Winther, Adm. direktør hos Partneren

Gennem certificeringen opnår vores kunder fuld gennemsigtighed med, hvad vi lever op til. Det gælder både tryghed i, hvilke rengøringsmidler, der bruges, plast- og transportforbrug, men også, at vi driver en etisk ansvarlig virksomhed med trygge forhold for vores ansatte. Dette er alt sammen med til at styrke vores samarbejde.

“Det er vigtigt for os, at vi klæder vores drift på til at håndtere nutidens udfordringer, og Partneren kan gøre en forskel både hvad angår valg af rengøringsmidler, materialeforbrug herunder plastik og til transport, men også gennem de rette metoder, oplæring og principper. Vores Svanemærke-certificering synliggør alt det, vi gør og øger vores kunders tillid.” 
– John Heegaard, Drifts- og kundedirektør hos Partneren 

Hvis du vil vide mere, så kan du læse om Svanemærket via nedenstående link