Skip to main content

Vi er blevet B Corp certificeret!

B Corp certificeringen er et resultat af næsten 2 års ansøgnings- og verificeringsproces, som har krævet en grundig gennemgang af hele virksomheden.

Fra ansøgning til anerkendelse: Partnerens rejse mod B Corp certificering

B Corp certificeringen er et resultat af næsten 2 års ansøgnings- og verificeringsproces, som har krævet en grundig gennemgang af hele virksomheden indenfor fem bæredygtighedsområder: virksomhedsstyring, medarbejdere, kunder, lokalsamfund, klima- og miljø. Certificeringen er en tredjepartsstandard, som gælder for hele virksomheden på tværs af services og indsatsområder.

For at blive en B Corp skal man:

  • score mindst 80 point inden for B Labs høje standarder for social- og miljømæssig bæredygtighed
  • påtage sig juridiske forpligtelser og hensyn overfor interessenter i virksomhedens vedtægter
  • udvise ansvarlighed og gennemsigtighed ved at offentliggøre virksomhedens præstation på en offentlig B Corp-profil

Vores certificering er ikke et udtryk for, at vi er kommet i mål med bæredygtighed, men at vi som virksomhed tager vores ansvar alvorligt ved at være en drivkraft for den bæredygtige udvikling og forbliver forpligtede til dette arbejde.

B Corp-certificering: Vores engagement for en bæredygtig fremtid i servicebranchen

Som B Corp i servicebranchen regnes vi blandt virksomheder, der fremmer en global bevægelse for en inklusiv, retfærdig og regenerativ økonomi. Vi tror på at prioritere langsigtet værdi over kortsigtede gevinster som en del af vores samfundsansvar.

Hvorfor har vi valgt at blive en certificeret B Corp?

  • B Corp certificeringen er holistisk og ikke udelukkende fokuseret på et enkelt bæredygtighedsområde
  • Processen og vedligeholdelsen er streng og kræver involvering på tværs af afdelinger i virksomheden
  • Vi ønsker at medvirke til at drive et erhvervsfællesskab baseret på stærke bæredygtighedsværdier

Gennem B Corp certificeringen forholder vi os til alle vores interessenter, og vi er nu en del af et voksende, globalt fællesskab af virksomheder, der opfylder høje standarder for social- og miljømæssig påvirkning. Det er ikke længere et valg for virksomheder, om de skal tage ansvar for verden omkring dem, men nærmere en forventning og et vilkår, som virksomheder må forholde sig til. 

Bedst for verden: Til gavn for kunder og samfundet

Vi er stolte af vores B Corp certificering, og vi er stolte over at kunne dele den med vores kunder. Det har nemlig stor værdi, at hele virksomheden er certificeret, og i skrivende stund er der 8.594 virksomheder fra 98 lande med, som dækker 162 industrier og 791.625 medarbejdere. 

“We are pleased to have B Corps of all shapes and sizes as part of our community – from startups to multinationals and across many different industries. Business is a powerful force and B Corps demonstrate that you can do good in any sector. Welcoming Partneren is an exciting moment because they have an opportunity to lead the way within the service industry. We and the rest of the B Corp community are really pleased to support Partneren in paving the way for a new way of doing things.”
Nille Skalts, Founder and Executive director of B Lab Nordics

For dig som kunde hos Partneren, betyder det at: 

  • du kan føle dig tryg med os som samarbejdspartner, da vi har har gennemgået hele vores virksomhed, og er forpligtet til recertificering hvert 3. år samt løbende at arbejde på forbedringer
  • du kan vide dig sikker på, at vi træffer beslutninger ud fra hensyn og værdier, som er langsigtede og afbalancerede, hvilket er med til at skabe en god arbejdsplads for alle vores medarbejdere
  • du kan regne med, at vi gør os umage og har en holdning til tingene, hvilket kan understøtte jeres arbejde, så vi i samarbejde kan sikre gennemsigtighed og ansvarlighed

Du er mere en velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores B Corp certificering.