Skip to main content

Hvilke konsekvenser har vores fokus på renlighed for vores miljø?

Catja Winther, var gæst i podcasten The Green Deal, hvor hun gav sit syn på hvordan grøn og ren kan gå hånd i hånd.

I de seneste årtier er der i EU sket et boom i alt, der har med hygiejne at gøre. På den ene side har hygiejne forbedret vores sundhed, på den anden side har det en bagside, at alt skal være klinisk rent.

The Green Deal, er en podcast, der undersøger den grønne omstilling i EU. I den seneste episode ’Ren og grøn’ stilles spørgsmålet: Har vi fundet balancen mellem hygiejne og natur?

Vores administrerende direktør, Catja Winther, var gæst i podcasten og gav sit syn på emnet. Hør Catja fortælle hvordan ren og grøn godt kan gå hånd i hånd hvis man tager ansvar og rådgiver kunden omkring al det forbrug og andre faktorer, der spiller ind, når man leverer rengøring som serviceydelse. Det handler om at bruge data og om at få skabt en bevidsthed, der kan være med til at få kunderne til at træffe grønnere valg.
 
Hør afsnittet via apple eller google podcast eller spotify. 6:50 min. inde i podcasten starter emnet om rengøring, hvor Catja går på. Du kan bruge følgende link:

https://linktr.ee/greendealdanmark

https://www.podbean.eu/media/share/pb-g3igv-d4d5ab

The Green Deal Podcast er en podcast, der undersøger den grønne omstilling og klimaudfordringerne i EU. Podcasten er skabt af det europæiske radionetværk Euranet Plus og er produceret af podPeople i samarbejde med Aloud Media for Euranet Plus.
Tilrettelægger: Nicolai Zwinge. Vært: Tue Sørensen.

Ønsker du mere indsigt, gode råd og inspiration til dagligdagen? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld her