Skip to main content

Ny rengøringslederuddannelse samler branchen

Ny uddannelse har opkvalificeret vores driftsleder Alex, som en af de første i landet.

Den 1. juni 2022 afsluttede det første hold fra den nye rengøringslederuddannelse deres undervisning. Uddannelsen til rengøringsleder udbydes af TEC Gladsaxe og består af 6 moduler, der omfatter faglig viden om rengøringsfaget, men også dét at være leder i en af de måske mest komplekse brancher.

Vores driftleder Alex Knudsen deltog og gennemførte uddannelsen, og er nu en af de første, der har fået dette flotte bevis sammen med et hold på 15 andre deltagere. Disse deltagere kommer fra andre førende virksomheder indenfor erhvervsrengøring, der alle ved, at udvikling og opkvalificering af dygtige medarbejdere betaler sig, og som derfor fra start har været med til at støtte op om dette pilotprojekt. 

Alex har draget stor nytte af uddannelsesforløbet: “Jeg har i mit uddannelsesforløb gennemgået mange relevante punkter inden for mit arbejdsområde, og føler mig bedre klædt på til at varetage dét at være leder i en kompleks branche”. Her hos Partneren har udvikling af kompetencer altid været en del af vores virksomhedsstrategi – vi synes, det giver sig selv, hvis man vil være førende inden for sit felt samt vil højne standarden i branchen.

Netværksskabende og relationsdannende

Alex har ikke kun fået højnet sine kompetencer gennem uddannelsen, fordi han har også fået et nyt netværk på tværs af de deltagende virksomheder, et netværk der faciliteres af TEC Gladsaxe, og som medvirker, at der fortsat kan sparres på kryds og tværs og dermed skabe fælles udvikling for branchen.

Alex fortæller: “Det er især fantastisk at have bygget et netværk op på tværs af andre virksomheder, som man nok ellers ikke havde fået. Uddannelsen lagde stor vægt på vidensdeling blandt os ledere, og det er spændende at høre, hvordan andre virksomheder tackler deres dagligdag på godt og ondt”.

På vores sommer-kvartalsmøde i august 2022, fortalte Alex om uddannelsen og forløbet til resten af administrationen hos Partneren. Det var tydeligt at mærke, at Alex havde draget stor nytte af uddannelsen og ikke mindst af at møde andre tilsvarende ledere fra rengøringsbranchen. Endnu én af vores medarbejdere er allerede tilmeldt og startet på det næste hold på uddannelsen.