Skip to main content

Din samarbejdspartner til mere end blot rengøring

Vi bliver ofte spurgt om at fortælle om vores forskellige services, og i denne artikel får du både det store overblik, men også en historie fra vores kunde PensionDanmark, som vi har rådgivet inden for det bæredygtige område.

Erhvervsrengøring er vores kerneydelse – men vi kan også så meget andet! Vi er specialister på alt inden for rengøring, og vidste du f.eks., at vi både kan levere forbrugsartikler samt stå for observation og opfyldning, sørge for at vande dine blomster eller rense dit IT-udstyr? Vi bliver ofte spurgt om at fortælle om vores forskellige services, og i denne artikel får du både det store overblik, men også en historie fra vores kunde PensionDanmark, som vi har rådgivet inden for det bæredygtige område.

PARTNEREN ER DIN SAMARBEJDSPARTNER

Hvad er det, der danner rammen for, at du kan være tryg og tilpas på din arbejdsplads? Rengøring er med til at skabe et godt fundament og samtidig vedligeholde et arbejdsmiljø, der er sundt og sikkert. Hos Partneren har vi 5 kerneværdier, der bl.a. handler om at være nærværende og ansvarsbevidst. Det betyder, at vi værner om vores kunder, og vi ønsker i samspil med kunden at være en samarbejdspartner, der fylder mere i virksomheden end kun at levere rengøringsløsninger. Derfor har vi også innovativ tænkning til handling som en af vores kerneværdier. Vi har mange års erfaring på vores område, og kan derfor sparre og rådgive vores kunder i mange former for rengøring, men også ifm. at få indkøbt den rette type papir til badeværelset, blomstervanding, sørge for at éns tekstiler bliver vasket, at der ligger rene måtter i indgangspartiet eller vinduerne er nypudsede og pæne.


HVAD VI KAN HJÆLPE MED:

VINDUESPOLERING: Vi pudser vinduer i alle højder og sørger for stiger, lifte og rapelle-udstyr.
KANTINE & OPVASK: Vi tilbyder opvaskeservice i kantiner hos virksomheder og cateringfirmaer, og vi kan også sørge for anretning og afrydning af frokostordninger.
HÅNDVÆRKERRENGØRING: Vi sørger for rene og pæne lokaler efter håndværkere har været på besøg.
GULVOPGAVER: Beton, klinker, træ, linoleum eller gulvtæpper? Uanset typen kan vi vedligeholde, selv de særlige og vedligeholdelseskrævende gulvtyper.
MÅTTE- & VASKESERVICE: Vi vasker tekstiler fra køkken eller toiletter, og kan sørge for måtter i indgangspartiet – også når det er tid til at vaske dem.
IT-RENS: Det udstyr, du bruger mest og har tættest på dig, skal være rent.
FORBRUGSARTIKLER: Vi kan rådgive om og levere forbrugsartikler og dispenserløsninger samt sørge for opfyldning, så I aldrig løber tør.
AFFALDSHÅNDTERING: Vi kan rådgive om affaldsløsninger iht. Affaldsforordningen, og levere flotte affaldsstationer.
KLIMABEVIDSTE OG DATADREVNE RENGØRINGSLØSNINGER: Vi kan også kortlægge CO2e-udledningen fra din rengøringsløsning samt rådgive om bæredygtige tiltag.

PARTNEREN RÅDGIVER OGSÅ INDEN FOR BÆREDYGTIGHED

Vi har mange års erfaring inden for mange forskellige brancher, og de senere år har vi været igennem en grøn omstilling og arbejder i dag aktivt med vores klimaaftryk og med at blive en endnu mere bæredygtig virksomhed. Derudover har vi også arbejdet med at rådgive kunder inden for bæredygtige tiltag. Det gælder bl.a. miljømærkede produkter, adfærdsændringer i det daglige, men også ift. at forsøge at kortlægge vores rengøringsløsnings CO2e-aftryk. Uanset om vores kunder er godt i gang med at reducere deres klimaaftryk eller gerne vil i gang, så kan vi som samarbejdspartner hjælpe med rådgivning og data via vores CO2-beregner, som kan være med til at understøtte adfærdsændrende og reducerende tiltag.

Der er mange muligheder og man er altid velkommen til at tage en snak med os. Vi er passionerede omkring vores CO2-beregner, bl.a. fordi den forener det bæredygtige med det digitale; to strategiske områder, som er meget vigtige for os, og som er gennemgribende i hele vores virksomhed. Desuden elsker vi at rådgive vores kunder, uanset om det er om, hvordan og hvor ofte vi skal pleje og vedligeholde gulve, hvor mange typer affaldsstationer, der er brug for, eller hvordan man kan nudge medarbejdere til at spare på forbruget. 

Vi efterser konstant de løsninger, vi tilbyder for, hvor bæredygtige de er, men fordi vi er en servicevirksomhed, er vores miljø- og klimaadtryk meget afhængige af de rengøringsvalg, vores kunder træffer. Derfor betyder det gode samarbejde med vores kunder rigtig meget. For nyligt skrev vores kunde PensionDanmark en intern artikel om vores samarbejde omkring bæredygtighed, som vi har fået lov til at citere dem for:

Vores serviceleverandør gør mere end blot at tømme skraldespande og holde vores lokaler rene. De er også med til at sikre, at vi er et mere bæredygtigt hus, og at vores drift er miljømæssig ansvarlig.

Vores fokus på bæredygtighed i PensionDanmark har mange og lange tråde. Det handler både om krav til de virksomheder, vi er investeret i, måden vi bygger på i vores ejendomsinvesteringer. Og så handler det også om os selv og om vores hus her på Langelinie Allé. Her har vi et tæt samarbejde med vores serviceleverandør Partneren, der bl.a. står for rengøringen i huset.

”Vores forbrug af papir og sæbe på toiletterne og vores indsats med at sortere vores affald har alt sammen betydning for, hvor meget vores hus belaster miljøet, og de data har vi fået rigtig godt styr på sammen med Partneren,” siger Intern Servicechef Tina Huldahl Lænkholm, der også nævner, at Partneren bruger PensionDanmark som reference i forhold til bæredygtighed, når de taler med deres øvrige kunder.

”Partneren går meget op i vores hus og kommer løbende med forslag – også om ting der ikke er direkte relateret til opgaver i huset. Det kan fx være input om, hvordan vi kan reducere vores vandforbrug. Vi har en rigtig god sparring om de her ting, hvor begge parter bliver klogere, og hvor vi sammen hele tiden bevæger os i en mere bæredygtig retning.”

Uanset hvilken branche og virksomhedstype, så er vi fulde af forslag til, hvordan jeres arbejdsplads kan blive endnu tryggere, sundere og mere bæredygtig. Tag endelig fat i os, vi er altid klar til en uformel snak.

Læs vores artikel om bæredygtighed her >


ØNSKER DU MERE INDSIGT, GODE RÅD OG INSPIRATION TIL DAGLIGDAGEN? TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV.

Tilmeld her