Skip to main content

En kundes oplevelse af Partnerens Klimadashboard

Visma-koncernen er en af Skandinaviens førende leverandører af ERP-løsninger, outsourcing af løn- og økonomi samt forretningskritiske, kundetilpassede it-løsninger. Visma har været vores kunde siden 2013 og Partneren flyttede med fra deres gamle domicil i Lyngby til deres nye flotte domicil i Carlsberg Byen i København i foråret 2021. 

Efter indflytning i Carlsberg Byen, præsenterede vi Partnerens Klimadashboard for Nicoline Weih, CSR Manager hos Visma e-conomic. Partnerens Klimadashboard er et digitalt dialogværktøj, der omsætter og synliggør data fra vores specieludviklet CO2e-beregner. Vores CO2e-beregner kortlægger CO2e-udledningen på vores kunders rengøringsløsning. Dette er en vigtig del i at kunne rådgive og samarbejde med vores kunder omkring bæredygtighed og miljø.

Vi har efterfølgende bedt Nicoline fortælle om hendes oplevelse af Partnerens Klimadashboard, og om hvad hun fik ud af det.

Nicoline fortæller:
”Vi kigger mere og mere ind i, at de leverandører vi vælger, skal kunne levere klimadata, og vi vil have en tryghed i, at dem vi handler med, har styr på deres leverandørkæde, deres produkter og deres processer; altså alt indenfor ESG. Det kan jeg høre, at I har styr på. Jeres Klimadashboard går skridtet videre, fordi det er jo mere end et dashboard; I har regnet på jeres klimatal og I har endda regnet dem om til noget, man kan forstå, og samtidig skabes der mulighed for dialog. Den åbne dialog er værdifuld for os, fordi vi har brug for transparens og sparring med vores leverandører, så vi alle kommer i den rigtige retning med det bæredygtige område. Dette giver jeres Klimadashboard, og vi har sammen kigget på forskellige idéer og hvilke overvejelser, der giver mening for os. Vi er sammen om at udvikle os bæredygtigt.”

”Det vigtigste for mig er den ærlige og åbne dialog, vi har sammen. Jeg har ikke været i tvivl om, at når I har sagt noget, så er det, fordi I har vidst det, og hvis I ikke har vidst det, så har I også sagt det.”

”Klimadashboardet skaber gennemsigtighed. Udover at levere data, lægger det op til åben dialog og samarbejde, hvor der også er plads usikkerhed. I er troværdige og ærlige, og langt i jeres arbejde med bæredygtighed.”

”Jeres Klimadashboard præsenterer nogle rigtig gode og meget håndgribelige eksempler. Eksemplet med Tommy, der er handyman, og har reduceret CO2e-udledningen, groft sagt fordi han er i huset i stedet for at køre frem og tilbage, har jeg med i vores nyeste CSR-rapport. Det er et eksempel, man kan forholde sig til. Ligeledes med den data I fremlægger, om f.eks. hvor mange håndark vi bruger, hvilket taler ind i vores egen adfærd og giver noget at tænke over. Det nytter jo ikke kun at tale om Scope 1, 2 og 3-emissioner, som man hurtigt kan gøre det alt for kompliceret. Det er nemmere at forholde sig til, hvis det bliver sat ind i en hverdagskontekst.”

”Et andet eksempel er det med at vi vasker kludene i vores kælder, i stedet for de bliver kørt på et vaskeri. Bare sådan en lille ting, gør en forskel, og kan forhåbentligt også inspirere medarbejderne i deres eget liv.”

”Den troværdighed og åbenhed jeres Klimadashboard skaber er afgørende. I har været meget ærlige om, at det er en proces og hvilket trin I er på. Al respekt for det. Det betyder meget, at vi kan samarbejde om dette og hjælpe hinanden på rejsen.”

Vil du vide mere om Partnerens Klimadashboard, så ræk ud til Catja Winther på 3535 3580 eller læs mere på følgende link.