--->

Rentek vinder CSR-pris

//Rentek vinder CSR-pris

Rentek vinder CSR-pris

For nylig kunne vi med stor glæde fortælle, at Rentek var nomineret til Furesø Kommunes CSR-pris. Nu er vi meget stolte af at kunne dele en endnu større nyhed – vi vandt prisen!

Det blev en stor dag for Rentek d. 5/1-17, til Furesø Kommunes officielle nytårskur 2017, hvor i alt seks nominerede virksomheder ud af 26 socialt ansvarlige virksomheder, blev kaldt op på scenen. Her overrakte borgmester Ole Bondo Christensen prisen til den vindende virksomhed, som til vores store glæde, blev Rentek ved Alice Bugge og Catja Winther.

I begrundelsen lyder det blandt andet, at Rentek gennem flere år har haft et godt samarbejde med Jobcenter Furesø og Furesø Kommune. Samarbejdet har resulteret i flere projekter, der med stor succes har hjulpet langtidsledige i job, senest et projekt om at hjælpe svage ledige, der endnu ikke er parate til et ordinært job eller flexjob. Rentek bliver rost for at tage et socialt ansvar omkring integrationen og for at sikre medarbejderne et godt arbejdsliv.

”Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores gode medarbejdere samt trofaste kunder, for at bidrage til at det store arbejde der lægges i dette, kan lade sig gøre. Derudover, vil vi gerne sige stor tak til Furesø Kommune ved borgmester Ole Bondo Christensen, for at give os denne uvurderlige pris. Ligeledes takker vi Advisory Boardet og beskæftigelses- og erhvervsudvalget for anerkendelsen, samt tak til jobcenteret for et stærkt samarbejde.Vores største og mest ydmyg tak går til forhenværende direktør og ejer af Rentek – Alice Bugge. Det har siden Alice etablerede Rentek i 1982, været en mærkesag at være en socialt ansvarlig virksomhed. Det er et enormt arbejde som Alice har lagt i det, og det bliver nu anerkendt,” siger administrerende direktør i Partneren og nu Rentek, Catja Winther.

Catja Winther er henrykt og stolt over at bære fanen videre og forsikrer, at det fortsat skal være en stor del af Rentek og nu Partnerens arbejde.

Et stort tillykke lyder det også her fra, til de øvrige fem virksomheder som blev nomineret til CSR-prisen, som uden tvivl yder et stort socialt arbejde.

Ved interesse for videre læsning, er vi omtalt flere steder i forbindelse med prisen, og derfor henviser vi yderligere til pressemeddelelsen længere nede, samt følgende links:

Furesø Avis – Rentek-direktør: ”Vi er stolte”

Furesø Avis: Rentek løb med ny pris

Læs pressemeddelelsen fra Furesø Kommune

Se diplomet her

By | 2018-01-22T10:24:09+00:00 januar 23rd, 2017|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment