--->

Partneren overtager Rentek

//Partneren overtager Rentek

Partneren overtager Rentek

Rentek og Partneren er blevet enige om at foretage et generationsskifte, som betyder, at Partneren overtager den videre drift af Rentek. Rentek beholder sit navn og kører videre i samme ånd.

Rentek har gennem mere end 30 år opbygget en sund forretning, hvor arbejdsmiljøet og kvaliteten har været i højsædet. Det var derfor vigtigt, at et eventuelt generationsskifte skulle ske til en virksomhed, der kunne leve op til de samme standarder.

”Det vigtigste for mig er, at jeg kan være tryg ved at give medarbejdere og kunder videre. Partneren er et rigtig godt match til Rentek, for vores værdier er meget ens. Vi er fælles om at prioritere ordnede forhold, et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere, og så har vi en kultur, hvor vi aldrig lover mere, end vi kan holde. Det er vigtigt for at kunne opretholde en høj kvalitet”, siger Alice Bugge, administrerende direktør i Rentek.

Hun ser frem til de kommende måneder, som skal bruges på at give både kunder og medarbejdere en god introduktion til Partneren.

Også hos Partneren er der store forventninger til den kommende tid og de nye opgaver, der venter forude. ”Aftalen er kommet på plads efter en længere dialog, hvor vi har lært hinanden godt at kende. Vi kommer til at drive Rentek med sit nuværende navn, den høje service og fokus på ordnede forhold for medarbejderne. På de punkter minder vi meget om hinanden, og jeg glæder mig til at komme i gang og til at møde de nye medarbejdere og kunder”, siger Catja Winther, administrerende direktør i Partneren.

By | 2016-08-16T07:13:06+00:00 august 16th, 2016|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment