--->

Nyt medlem til bestyrelsen

//Nyt medlem til bestyrelsen

Nyt medlem til bestyrelsen

Morten Thune Højberg, administrerende direktør og ejer af Moment, er fra 1. januar 2014 trådt ind i bestyrelsen.

Morten Thune Højberg.

Som noget helt nyt har Partneren fået et professionelt medlem af bestyrelsen, hvor pladserne hidtil har været besat af familien alene. Det sker som led i planerne om at udvikle virksomheden.

”Jeg ser frem til at kunne sparre med Morten og trække på hans store erfaring fra Moment. Han har været med til at etablere virksomheden og udvikle den fra bunden gennem de sidste 16 år, og mange af de
udfordringer og overvejelser vi sidder med i dag, har Morten været igennem”, siger Catja Winther, administrerende direktør i Partneren.

Morten Thune Højberg ser også frem til samarbejdet og peger på, at der er flere overlap mellem rengøringsbranchen og vikarområdet. ”Først og fremmest er Partneren en spændende virksomhed, som jeg glæder mig til at følge og hjælpe på vej til et nyt niveau. Og så er det en interessant branche, der som vikarområdet, er præget af hård konkurrence og et stort prispres. Men det kan lade sig gøre at differentiere sig på andre parametre, fx ligger Moment nr. 1 på kundetilfredsheden i vikarbranchen, og det er både
sjovere i hverdagen og forretningsmæssigt fornuftig at have med tilfredse kunder at gøre. Partneren har her en stor ansvarsfølelse for hver enkelt kunde og nogle mennesker, der brænder for sagen – det er stærke kort at have på hånden”, siger Morten Thune Højberg.

By | 2018-01-22T10:53:08+00:00 januar 13th, 2014|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment