En familieejet virksomhed

Partneren er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 2001. Vi beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere og løser opgaver i hele landet for både små og store virksomheder inden for vidt forskellige brancher. 

Catja

Catja Winther, administrerende direktør i Partneren.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vores fornemmeste opgave er at levere rengøringsydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og derfor har vi masser af tilfredse kunder på samvittigheden.

Kvaliteten i den daglige rengøring

Hos Partneren har vi en ledelse, der aldrig er langt fra telefonen, så vi er med andre ord altid nemme at få fat på. Skulle der ske en fejl, sørger vi for, at den bliver rettet inden for to timer.

Specialopgaver

Får du en ekstra stor rengøringsopgave eller en specialopgave som erhvervsrengøring, hotelrengøring, kontorrengøring eller trappevask, klarer vi også det. Vi kan hurtigt stille med et hold, som kan hjælpe med at løse din opgave. Både hvis det haster, og hvis opgaven kræver flere folk.

Overenskomst

Hos Partneren er vi medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) og har dermed tiltrådt overenskomst med DI/SBA, 3F Privat Service og Serviceforbundet. Det har vi gjort for at modvirke løndumpning og lønsnyd og ikke mindst sikre arbejdsforholdene for alle vores servicemedarbejdere.

Kort