Royal Arena indgår samarbejde med Partneren

Publiceret 24-01-2017

Hos Partneren er vi i disse dage i fuld gang med at starte vores nye og spændende kunde op, nemlig den nye multiarena i København - Royal Arena.

Royal Arena

Royal Arena har valgt at indgå et samarbejde med Partneren om rengøring af hele arenaen med sine 35.000 kvadratmeter, som kan huse op til 16.000 gæster. Det er en stor strøm af mennesker og medfører derfor også en masse rengøring og klargøring efter hvert arrangement. Det kræver grundig planlægning og koordinering, når denne opgave skal varetages, og Partneren har derfor blandt andet oprustet med en ny driftsleder, der får særligt ansvar for arenaen.

”Vi har længe glædet os til at komme i gang med samarbejdet med Royal Arena og ser frem til, at arrangementerne går i gang først i februar. Arenaen forventer at afholde mellem 60-80 arrangementsdage årligt. Under hvert arrangement vil vores servicevagter løbende overvære, om alt ser fint ud og stå klar til at rykke ud, hvis behovet skulle opstå. Det er derfor os, man ser med de mørkeblå uniformer, som sørger for at holde arenaen pæn og præsentabel, så alle gæster føler sig tilpas og kan nyde de flotte og rustikke omgivelser, som arenaen byder på,” fortæller Catja Winther, administrerende direktør i Partneren.

Arenaen bliver officielt åbnet nu på lørdag, d. 28. januar, og her begynder Partnerens første servicevagt. Rengøringen har dog været i gang længe på grund af klargøringen efter håndværkere og andet personale, som har været med til at opføre arenaen.