Rentek nomineret til CSR-pris

Publiceret 23-01-2017

Rentek, som i efteråret 2016 blev en del af Partneren, er nomineret til Furesø Kommunes CSR-pris. Prisen bliver uddelt til Furesø Kommunes Nytårskur den 5. januar.

”Jeg er meget imponeret over, at vi kan udvælge seks virksomheder, der tager på sig at hjælpe borgere, der har behov for lidt mere tid, førend de kan bruge deres ressourcer og kompetencer aktivt. Virksomhederne er med til at skabe værdi for borgere i Furesø Kommune. En nominering er i sig selv en rigtig flot anerkendelse. Så det har faktisk været svært at pege på en vinder mellem kandidaterne,” siger Preben Sandberg Pettersson (A), viceborgmester og formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget i en pressemeddelelse.

Hos Partneren er nomineringen en ekstra julegave, som gør indtryk. ”Vi er meget stolte af, at Rentek er blevet en del af Partneren, og nomineringen er endnu et bevis på, at vi har fået et meget kompetent og ansvarlig hold med om bord. Et hold, som ikke alene har drevet en sund virksomhed, men også har taget et socialt ansvar. Det er godt gået af Alice Bugge og alle medarbejderne fra Rentek”, siger Catja Winther, administrerende direktør i Partneren.