Serviceforbundet vælger Partneren til at varetage den daglige rengøring

Publiceret 24-05-2016

Inden Serviceforbundet den 1. april indledte et samarbejde med Partneren, stod de selv for egen rengøring med egne medarbejdere. I forbindelse med en for nyligt overstået flytning, besluttede Serviceforbundet at finde en ny løsning.

Serviceforbundet

Partneren står i dag for Serviceforbundets almene kontorrengøring og har et fast samarbejde med kantinen, hvor Partneren bidrager med personale, når det brænder på i det daglige, ved større projekter og akutte situationer:

”Da vi skulle flytte, besluttede vi i samme ombæring at starte op det nye sted med rengøring ude fra. Vi lagde naturligvis vægt på, at det var en partner med dokumenteret ordnede arbejdsforhold, og efter en længere indledende dialog faldt valget på Partneren, da teamet, vi mødte, var utrolig tillidsvækkende – man fik simpelthen lyst til arbejde sammen med dem. Og så virker det som om, at de virkelig vil branchen, og det er ikke nødvendigvis givet i denne branche. Det er stor forskel på kvaliteten,  og der er det tydeligt, at Partneren har en stærk holdning til, at det skal være fuldstændig i top” , fortæller  Tonny Lauridsen, HR- og Servicechef, Serviceforbundet.