Driftsteamet på skolebænken

Publiceret 31-08-2016

Alle ansatte i driften har været på inspirationstur til Stuttgart for at besøge Kärcher, der leverer Partnernes gulvvaskemaskiner. Ambitionen var at få en større indsigt i maskinerne og en smagsprøve på, hvilke nye produkter fremtiden bringer med sig.

Kärcher museum

Udover en hyggelig udflugt til Stuttgart fik alle serviceledere og øvrige ansatte i driften en grundig præsentation af maskinerne og ikke mindst af, hvordan man kan bruge maskinerne bedre. Udvalget hos Kärcher i Tyskland er stort, og teamet kom hjem med masser af nye input til den daglige drift.

”Hvad er fremtiden inden for de maskiner, vi bruger, og hvad er mulighederne? Det fik vi en forsmag på hos Kärcher. Vi har været igennem deres demolokaler og diverse præsentationer, og det gav faktisk nogle helt konkrete idéer til, hvordan vi kan få mere ud af vores gulvvaskemaskiner herhjemme. Derudover har vi kigget på nogle af de nye maskiner, der er på vej på markedet og på de muligheder, teknikken kan bringe ind i vores virksomhed og den daglige drift”, fortæller Sanne Budde, driftschef i Partneren.

Derudover gav turen også et sjældent kig bag kulissen i produktionen. ”Besøget i produktionen gav et indblik i historien, udviklingen, testningen, kvalitetssikringen og de høje standarder i virksomheden. Det gav os en bedre forståelse af, hvorfor maskinerne ser ud, som de gør, og hvordan de løbende udvikler teknologien”, fortæller Sanne Budde.

Hun fortæller, at der på baggrund af besøget er en workshop på tegnebrættet, med Kärcher Danmark, hvor de ansatte kan få lov til selv at teste nogle af de nyeste maskiner.